Aktivitetet Aktuale

Festa e Pavarësisë

Me rastin e festës së Pavarësisë shkolla jonë organizoi program festiv. Programi u përgatit nga nxën

Program për 7-8 Marsin

Me rastin e festës së mësuesit dhe të nënës Medreseja e Kavajës dega vajza organizoi një program fes

Java e Arabishtes (Foto Lajme)

Me rastin e javës së arabishtes nxënësit e shkollës sonë përgatitën projekte të ndryshme dhe aktivit

Program për Kuránin Famëlartë

Medreseja e Kavajës dega Vajza organizoi Programin festiv “Kurani Famëlartë Udhërrëfyes dhe burim lu


Aktivitetet e Kaluara

Panairi i librit

Ne datat 20.11.2013 dhe 22.11.2013 klasat e 10-ta dhe te 11-ta vizituan panairin e librit.Ne kete me

Programi parapergatitor

Shkolla jone me date 02.09.2013 filloi programin pergatitor I cili zgjati 8 dite.Ne kete program u z

Programi festiv “100 vjetori i pavaresise”

Dhe ja ku edhe tek ne nuk do mundonte nje feste e paharruar, ne nje dite te tille te paharruar sic i

Vizite ne panairin e 15-te te librit ne Tirane

Menjehere pas mbarimit te mbledhjes me prinderit, shkolla jone pergatiti nje vizite ne panairin e 15