03
APR
2017

Java e Letërsisë

Në kuadër të muajit të letërsisë në shkollën tonë u organizuan disa aktivitete dhe konkurse. Nxënësit shfaqën punimet e tyre në vizatime dhe prezantime. U zhvillua konkursi i esesë dhe i poezisë ku pjesëmarrsit u vlerësuan nga juria shkollës. Në fund të programit u zhvillua një koncet mbyllës ku u paraqitën punimet më të mira dhe u dorëzuan certifikatat për më të mirët nga drejtori i shkollës.

Java e Letërsisë (1) Java e Letërsisë (2) Java e Letërsisë (3) Java e Letërsisë (4) Java e Letërsisë (5) Java e Letërsisë (6) Java e Letërsisë (7) Java e Letërsisë (8) Java e Letërsisë (9)

Leave a Reply

*

captcha *